Data Sot 21 12 2014

Moti sot ne

Prishtine

Logo
Temperatura
4 °c
Lageshtia:
49%
Pjeserisht me re
Shpejt. eres: 11.27 km/h
Drejt. eres: WNW

 

Parashikimi i motit ne qytetet kryesore kosovare. Te dhenat rifreskohen disa here
brenda dites ne menyre qe te shfaqim me saktesi te dhenat aktuale te motit.
Shikoni me poshte per listen e plote te qyteteve qe faqja jone disponon.
Klikoni mbi emrin e qytetit per te pare parashikimin e plote te motit ditor dhe javor.

Qytete te tjera

Decani
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Ferizaj
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Gjakove
Pjeserisht me re
Temp: 9°c
Lageshtia: 48%
Me shume
Mitrovice
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Peje
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Podujeve
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Prizren
Pjeserisht me re
Temp: 9°c
Lageshtia: 48%
Me shume
Rahovec
Pjeserisht me re
Temp: 9°c
Lageshtia: 48%
Me shume
Lipjan
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Vushtrria
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 49%
Me shume
Kamenica
Pjeserisht me re
Temp: 4°c
Lageshtia: 63%
Me shume
InvoiceBird.com