Data Sot 29 05 2015

Moti sot ne

Prishtine

Logo
Temperatura
5 °c
Lageshtia:
87%
Qiell i Kalter
Shpejt. eres: 1.61 km/h
Drejt. eres:

 

Parashikimi i motit ne qytetet kryesore kosovare. Te dhenat rifreskohen disa here
brenda dites ne menyre qe te shfaqim me saktesi te dhenat aktuale te motit.
Shikoni me poshte per listen e plote te qyteteve qe faqja jone disponon.
Klikoni mbi emrin e qytetit per te pare parashikimin e plote te motit ditor dhe javor.

Qytete te tjera

Decani
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Ferizaj
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Gjakove
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Mitrovice
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Peje
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Podujeve
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Prizren
Kthellet
Temp: 6°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Rahovec
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Lipjan
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Vushtrria
Qiell i Kalter
Temp: 5°c
Lageshtia: 87%
Me shume
Kamenica
Qiell i Kalter
Temp: 7°c
Lageshtia: 85%
Me shume
InvoiceBird.com