Data Sot 25 07 2014

Moti sot ne

Prishtine

Logo
Temperatura
27 °c
Lageshtia:
39%
Pjeserisht me re
Shpejt. eres: 8.05 km/h
Drejt. eres: ESE

 

Parashikimi i motit ne qytetet kryesore kosovare. Te dhenat rifreskohen disa here
brenda dites ne menyre qe te shfaqim me saktesi te dhenat aktuale te motit.
Shikoni me poshte per listen e plote te qyteteve qe faqja jone disponon.
Klikoni mbi emrin e qytetit per te pare parashikimin e plote te motit ditor dhe javor.

Qytete te tjera

Decani
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Ferizaj
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Gjakove
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Mitrovice
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Peje
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Podujeve
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Prizren
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Rahovec
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Lipjan
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Vushtrria
Pjeserisht me re
Temp: 27°c
Lageshtia: 39%
Me shume
Kamenica
Pjeserisht me re
Temp: 24°c
Lageshtia: 49%
Me shume
InvoiceBird.com